Vaderdagcadeaus voor het betere buitenleven

Vaderdagcadeaus voor het betere buitenleven

Op zondag 20 juni is het Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. In deze ellendige coronatijden met nog volop beperkingen en weinig reismogelijkheden is een cadeau uit ons Groencentrum in Siddeburen gegarandeerd een schot in de roos. Want we kunnen er beter maar het beste van maken, vooral in eigen huis en tuin. Nu de lente zich eindelijk heeft aangediend en met de zomer in het verschiet kunnen we weer genieten van het betere buitenleven op het balkon, dakterras en in de tuin. In ons tuincentrum vind je allerlei producten, planten en andere benodigdheden waarmee je elke man blij kunt maken. Of je vader nu liever moe of lui is. En in elke prijsklasse.

Voor de tuinman

Voor vaders die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een elektrische snoeizaag, een regenton, een automatische sproeier of ander bewateringssysteem, een kruiwagen, een woelvork of nieuwe spade. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

Voor de fikkiestoker

Welke man houdt er nu niet van fikkie stoken? In ons Groencentrum in Siddeburen hebben we verschillende soorten vuurkorven, vuurschalen en tuinfakkels. 

Voor pietje-precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar zijn tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan in ons Groencentrum in Siddeburen bij de handige opbergsystemen voor aan de wand.

Voor de waterman

Houdt vader van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die we tegenwoordig hebben. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in alle mogelijke vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Voor de dierenliefhebber

We tipten al een vogeldrink- en badderschaal, maar houdt hij enorm van vogels in de tuin? Denk dan ook eens aan een nestkast, een mooie voederschaal of -silo of een bessenstruik. Hij kan vlinders en bijen lokken met (speciale zadenmengsels voor) bij- en vlindervriendelijke planten of een kant-en-klaar insectenhotel. Ook hebben we speciale onderkomens voor vleermuizen, padden en egels en zelfs voer- en woonhuisjes voor eekhoorns.

Het hele team van ons Groencentrum in Siddeburen wenst je een heel fijne Vaderdag!