Huisregels

 

 1. Bij het betreden van het terrein van Groencentrum Freek van der Wal stemt u automatisch in met onze huisregels.
 2. Het betreden van het terrein van Groencentrum Freek van der Wal doet u ten alle tijde op eigen risico. Wij doen er alles aan om de veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen.
 3. Bij schade en of vermissing van uw eigendommen zijn wij niet aansprakelijk.
 4. Voor de veiligheid van de kinderen adviseren wij u om ze niet los in de winkelwagens te zetten, maar alleen in de daarvoor bestemde kinderzitjes.
 5. Onze winkel wordt zichtbaar en onzichtbaar beveiligd voor u en onze veiligheid. Gelieve grote tassen in de auto te laten om misverstanden te voorkomen. Wij behouden ons het recht om uw tas te controleren.
 6. Van elke diefstal doen wij aangifte. Ook doen wij aangifte als medewerkers worden lastiggevallen en/of bedreigd, of als er met valse betaalmiddelen wordt betaald.
 7. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op in belang van goede orde en veiligheid.
 8. De medewerkers romen tijdig de kassa af en hebben geen toegang tot de kluis.
 9. Wij ronden contante betalingen af op € 0,05.
 10. Bij Groencentrum Freek van der Wal kunt u betalen met: contant geld, pin, tegoedbonnen uitgegeven door Groencentrum Freek van der Wal, cadeaubonnen uitgegeven door Groencentrum Freek van der Wal. Wij accepteren geen creditcards. Cadeaukaarten dienen volledig te worden besteed, wij geven geen geld terug.
 11. Wij nemen alleen ongebruikte, onbeschadigde artikelen retour die in de originele verpakking retour worden gebracht.
 12. Producten die op verzoek van consument zijn vervaardigd, gemengd, bewerkt of op maat gemaakt, of producten die op verzoek van consument zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd.
 13. Binnen- en buitenplanten en afgeprijsde artikelen kunnen niet retour gebracht worden.
 14. Wanneer u artikelen van uzelf meebrengt naar het tuincentrum, dient u vooraf bij één van onze medewerkers een briefje te halen. Dit briefje geeft u bij de kassa weer af om duidelijk te maken dat het hier gaat om uw eigendom. Denkt u hierbij aan meegebrachte potten, bloembakken, manden, gereedschap.
 15. Wij bieden u de mogelijkheid, om tegen betaling, door u aangeschafte goederen te bezorgen. Tevens is het mogelijk om de producten die u laat bezorgen bij aflevering contant te betalen.
 16. Het is mogelijk om materiaal van ons te lenen (denk hierbij aan bijvoorbeeld een aanhanger). Hiervoor wordt een leen-formulier ingevuld en ondertekend.
 17. Handel en/of gebruik van drugs en/of alcohol is op ons terrein niet toegestaan.
 18. Roken is niet toegestaan in de winkel en op het buitenterrein.
 19. Honden zijn welkom, maar wel aangelijnd.
 20. Gebruik van het toilet is gratis. Wel vragen wij u om deze in schone staat achter te laten. Indien u het toilet, onverhoopt, in bedenkelijke staat binnenstapt, wilt u dit dan melden bij één van onze medewerkers.
 21. Wij bieden u ruime en voldoende parkeergelegenheid. Op onze parkeerplaats gelden de normale verkeersregels.