Groene Vaderdagcadeaus

Groene Vaderdagcadeaus

Op zondag 14 juni viert België Fête des Pères, op 21 juni is het in Nederland Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Geef op Vaderdag eens een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet. Help hem bijvoorbeeld extra te genieten van een vakantie in eigen land, in 'Hintergarten' of 'Balkonië'. Of met het kweken van zijn eigen verse groenten en kruiden. Je slaagt gegarandeerd voor een toepasselijk Vaderdagcadeau in ons Groencentrum in Siddeburen.

Vaderdagcadeaus voor de tuinman

Voor mannen die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een regenton, een automatische sproeier of ander bewateringssysteem of een robotmaaier, Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

Vlammen in de achtertuin

Welke man houdt er nu niet van fikkie stoken? In ons Groencentrum in Siddeburen vind je verschillende soorten vuurkorven, vuurschalen en tuinfakkels. 

Waterornamenten en vijverbenodigdheden

Houdt je vader van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die we tegenwoordig hebben. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.