Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Clematis, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is lichtpaars en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 0 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Clematis 'Arabella'? De Clematis 'Arabella' is ook wel bekend als Clematis. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 200 centimeter. De Clematis is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Clematis 'Arabella'? U bent van harte welkom in ons groencentrum, maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Clematis niet!

 

  • Nederlandse naam: Clematis Wetenschappelijke naam: Clematis 'Arabella' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Clematis Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Paars
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee