Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Aster, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is zachtroze en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Aster 'Peter Harrison'? De Aster 'Peter Harrison' is ook wel bekend als Aster. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Aster is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Aster 'Peter Harrison'? U bent van harte welkom in ons groencentrum, maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Aster niet!

 

  • Nederlandse naam: Aster Wetenschappelijke naam: Aster 'Peter Harrison' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Aster Familie: Asteraceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee Hoogte in CM: 40
  • Giftig: Nee