Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Duizendblad, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is helder geel en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn grijs en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze niet woekerende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Achillea 'Moonshine'? De Achillea 'Moonshine' is ook wel bekend als Duizendblad. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Duizendblad is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Achillea 'Moonshine'? U bent van harte welkom in ons groencentrum, maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Duizendblad niet!

 

  • Nederlandse naam: Duizendblad Wetenschappelijke naam: Achillea 'Moonshine' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Achillea Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee